Lokaal Netwerk Leidschendam-Voorburg.


De VVD is de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Wij maken ons onder andere sterk voor veiligheid, voldoende werkgelegenheid en ondernemers. Kijk hier voor meer informatie over de VVD.

Onze politieke ervaring maakt onze idee├źn niet alleen goed doordacht, maar ook praktisch uitvoerbaar. De VVD streeft naar een kleine, slagvaardige overheid die garant staat voor een veilige en eerlijke samenleving, waar iedereen die hard werkt de ruimte krijgt om zijn of haar ambities te realiseren.

De VVD zet zich overal in Nederland in om het land nog mooier te maken. Onze partij is actief in de Tweede en Eerste Kamer, de Provinciale Staten, tot in het Europees Parlement aan toe. De meeste VVD'ers werken echter aan een liberalere samenleving in de eigen buurt. Zoals wijzelf in het mooie Leidschendam, Voorburg en Stompwijk.


Doe mee en maak Leidschendam-Voorburg nog beter.

De leden van de VVD Leidschendam-Voorburg kunnen regelmatig deelnemen aan verschillende cursussen. Daarnaast is de VVD-LV gewoon een leuke club mensen die zich dagelijks inzetten voor een mooier Leidschendam, Voorburg en Stompwijk . Wil je zelf actief worden bij de VVD, in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk of op een ander niveau? Neem contact met ons op, kom een keer langs of nog leuker, word VVD'er!