Nieuws uit de fractie: Welkom Drago!

Even voorstellen: ik ben Drago Grguric (38), getrouwd, twee lieve kinderen van vijf en zeven jaar, beiden zitten op de Sint-Maarten basisschool. Sinds 2013 ben ik met mijn gezin woonachtig in Voorburg. Wegens de verbouwing van onze nieuwe woning hebben wij de afgelopen tijdelijk gebivakkeerd in Zoetermeer, maar sinds dit jaar zijn we weer terug in onze mooie gemeente Leidschendam-Voorburg. In het dagelijks leven ben ik ondernemer en werkzaam als directeur en partner bij DRG VvE Beheer. 

Ik ben al jaren actief betrokken bij VVD Leidschendam-Voorburg en zet mij graag in voor de belangen van onze inwoners. Eerst als lid van het bestuur en nu dus als raadslid. Het is altijd jammer als een raadslid kiest om te stoppen, maar waar daar deuren sluiten openen ook nieuwe. Als nieuw fractielid erf ik een mooie portefeuille van voormalig VVD-raadslid Ole Heil. Met de portefeuille verbonden partijen, veiligheid, arbeidsparticipatie en werkgelegenheid, schuldhulpverlening en armoederegeling wil ik mij inzetten voor de belangen van onze inwoners. 

Voor mij is VVD een partij die zich inzet voor mensen die vrijheid nastreven en mogelijkheid biedt om het maximale uit jezelf te halen. Ik ben ervan overtuigd dat onze gemeenschap baat heeft bij een betrokken en actieve gemeenteraad, die luistert naar de inwoners en handelt in het belang van onze gemeente. Ik ben dan ook altijd beschikbaar om met u in gesprek te gaan over uw idee├źn, zorgen en vragen.

Ik kijk ernaar uit om mij de komende jaren in te zetten voor onze gemeente als raadslid van de VVD Leidschendam-Voorburg!