VVD LV blij met herontwikkeling Triadome gebouw

De VVD-Leidschendam-Voorburg is blij dat er gestart kan worden met de realisatie van het bouwplan Triadome. Op het terrein van het voormalige LandalGreenparks gebouw langs de Vliet worden 123 appartementen gebouwd als onderdeel van de nieuwe, groene en duurzame woonwijk Klein Plaspoelpolder.

Samen met omwonenden en andere belanghebbenden is na een goed participatieproces het plan voor Triadome opgesteld. Ruim 30 procent van de 123 appartementen bestaat uit 37 sociale huurwoningen.

VVD LV-woordvoerder Guus Beek: ‘Wij zijn blij dat met de ontwikkeling van het gebied het bestaande groen behouden blijft, waaronder de drie grote beuken langs de Vliet.”

Onderdeel van het plan is het op eigen terrein creëren van 179 parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Een half verdiepte parkeergarage zorgt ervoor dat de meeste auto’s uit het zicht verdwijnen. Op het dak van de parkeergarage wordt een binnentuin gecreëerd met doorzichten naar de Vliet. Langs de Vliet komt een openbaar wandelpad.

'Het is goed te zien dat niet alleen woningen worden toegevoegd maar er een compleet plan ligt voor een mooie, veilige en groene wijk. Kortom een prachtige plek om te wonen met veel groen en water in de omgeving.' aldus Guus Beek.

Op 27 september besluit de gemeenteraad over het raadsvoorstel.