VVD Leidschendam-Voorburg opent eigen winkel in het Huygenskwartier

Op zaterdag 12 februari heeft de VVD Leidschendam-Voorburg haar eigen winkel geopend in het Huygenskwartier in Voorburg. Na het grote succes van de campagnewinkel in 2018 openen de liberalen ook deze verkiezingen weer de deuren. De winkel is slechts enkele meters verwijderd van Huize Swaensteyn, waar de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg gehuisvest is.

 

Symbolische locatie

De winkel van de VVD is te vinden op en bijzondere plek: Herenstraat 48 in Voorburg. Kandidaat-raadslid voor de VVD Rick de Klerk: “De winkel waar we zitten stond tijdelijk leeg. Op deze plek verschijnt binnenkort namelijk een heel nieuw blok in het Huygenskwartier. Er komen hele mooie woningen, een parkeergarage en een nieuwe supermarkt voor in de plaats. Dat staat symbool voor de ontwikkelingen die onze gemeente doormaakt. Ontwikkelingen waar we als VVD heel trots op zijn.”

 

Iedereen welkom voor een bakkie

Met inachtneming van de coronamaatregelen is de VVD-winkel tot aan de verkiezingen op 16 maart elke week van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Tijdens de campagne gebruikt VVD Leidschendam-Voorburg deze locatie ook als uitvalsbasis voor haar campagneactiviteiten. Rick de Klerk: “Iedereen kan binnenwandelen voor een bakkie of een goed gesprek. Onze raadsleden en kandidaten zijn dagelijks in de winkel. Iedereen die iets wil vragen of meegeven is van harte welkom.”