Harma Aris - van Neuren

“Gemeente levert kwaliteit voor inwoners en ondernemers. Geen uitgaven zonder duidelijk doel.”

Personalia
Geboren in Terneuzen
Studie bedrijfseconomie in Rotterdam en werk nu als docent economie
Woon in Voorburg met mijn man en drie kinderen (15, 13 en 11)

Biografie
Na mijn studie ben ik naast mijn werk bijna altijd actief geweest in de politiek. Eerst in Rotterdam en van 2006 tot 2014 als raadslid in Leidschendam-Voorburg. Als econoom heb ik met veel plezier tien jaar bij Nationale-Nederlanden gewerkt en sta nu met veel plezier voor de klas. Actief zijn in de plaatselijke politiek is mijn grote liefde en vind ik verschrikkelijk leuk om te doen. Daarom wil ik na vier jaar afwezigheid weer graag de inwoners van Leidschendam-Voorburg vertegenwoordigen in de raad. Overigens staat naast werk en politiek mijn fijne gezin op nummer 1. Mijn belangrijke basis.

Ik woon al 16 jaar in LV en ken de gemeente inmiddels heel goed. Met mijn gezin geniet ik van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Goede scholen, sportvoorzieningen, groen, gevarieerd winkelaanbod, een bibliotheek, theaters te veel om op te noemen. Overal spreek ik mensen die zich enthousiast en heel hard inzetten voor onze gemeente. Bijvoorbeeld de leerkrachten en ouders op de scholen van mijn kinderen, vrijwilligers bij hockeyvereniging Cartouche en bij theater Ludens (ex-bestuurslid), winkeliers in de Herenstraat en Leidsenhage, marktlieden op de zaterdagmarkt, en het buurtpreventieteam in het Sytwendepark, Wat mij dan opvalt is dat al deze mensen verwachten dat de politiek meedenkt en zorgt dat de basisvoorzieningen gewoon heel goed geregeld zijn. En op deze punten heeft de politiek in Leidschendam-Voorburg meer VVD nodig.

Kwalitatief goede voorzieningen daar moet de gemeente voorwaarden voor scheppen en in investeren. Geen gemeente waar vage plannen en beleid worden gemaakt zonder duidelijk doel. Maar een gemeente die financieel gezond blijft. Waar je waar voor je belasting geld krijgt en iedereen kan genieten van hele goede basisvoorzieningen!

De komende vier jaar wil ik mijn ervaringen als raadslid, econoom en inwoner inzetten om ervoor te zorgen dat de gemeente meedenkt, geen geld verspilt aan oeverloze praatsessies en beleidsplannen maar investeert in gedegen en uitstekende basisvoorzieningen.

Staat voor
– Meedenken met en luisteren naar inwoners en ondernemers
– Financiële degelijkheid (niet zuinigheid!)
– Kwalitatief goede voorzieningen

Wijken
Damsigt, Verzetshelden, Raadhuis en Sijtwende