Hans van Grootel

Al lange tijd wonen mijn vrouw en ik in Leidschendam. Onze drie kinderen zijn inmiddels volwassen en ik ben trotse opa van twee kleinkinderen. Bijna 25 jaar ben ik bestuurslid geweest van voetbalvereniging SEV waarvan de laatste 13 jaar als penningmeester. Nog steeds ben ik in de weekenden te vinden bij deze mooie club. Verder bezoek ik graag schaatswedstrijden in binnen en buitenlanden (ik heb de laatste drie Olympische spelen bezocht) en ben ik een liefhebber van muziek.

Na mijn Mulo en Hbo-opleiding SPD 1 en SPD 2 heb ik tien jaar de administratie verzorgd bij een van de grootste theaterproducenten. Daarna heb ik dertig jaar in de bouw als controller gewerkt; de laatste tien jaar als mede-eigenaar. Inmiddels heb ik de bouw verlaten en heb nu mijn eigen administratiekantoor (JaGro administratie en fiscale adviezen). Sinds april 2015 ben ik penningmeester van het bestuur VVD Leidschendam-Voorburg en kan mijn financiƫle kennis en ervaring inzetten voor deze mooie liberale partij.

Waarom bestuurder bij VVD? Ik ben een liberaal denkend persoon, met de nadruk op een gezonde economie en een kleinere overheid. Ik vind meer meewerkend vermogen van de burgers belangrijk, waar nodig gefaciliteerd door de overheid. Verder spreekt mij goed bijgehouden groenvoorzieningen zeer aan. Aan deze doelstellingen wil ik graag mijn steentje bijdragen.