Liberale Open Dag

Op 3 juni organiseert de VVD iets nieuws; de Liberale Open Dag. Als brede liberale volkspartij vinden we het belangrijk dat we luisteren naar mensen, dat we ideeën ophalen en onderling de discussie aangaan. Een gesprek over hoe we Nederland vrij, veilig en welvarender maken en houden, en de rol van onze partij daarin.


We zetten onze deuren – letterlijk en figuurlijk – wagenwijd open voor iedereen die iets te zeggen heeft, om het gesprek te voeren over de aanpak van de uitdagingen waar Nederland voor staat. We geven een podium aan opiniemakers, andere partijen, onze eigen politici, leden en elke geïnteresseerde Nederlander. Met daverende keynote speeches, waaronder die van Mark Rutte, wordt het een interactieve dag om onze ideeën aan te scherpen, nieuwe inzichten op te halen en samen te kijken naar de toekomst.


Om bij dit evenement aanwezig te kunnen zijn, kan je via één van de onderstaande links een ticket kopen.

Niet lid van de VVD?

Je bent van harte welkom bij De Liberale Open Dag!

Ben jij (nog) geen lid van de VVD, maar wel een liberaal in hart en nieren en wil jij je laten inspireren door boeiende sprekers? Kom dan naar De Liberale Open Dag. Koop je ticket via de volgende link: webshop voor supporters


meer info https://www.vvd.nl/nieuws/de-liberale-open-dag/